حجتالاسلام حسین سبحانینیا عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس نهم ، گفت: درباره مبنای حقوقی رد صلاحیت برخی افراد در انتخابات گذشته، گفت: شورای نگهبان مسئولیت رسیدگی به وضعیت کاندیدای ریاست جمهوری را برعهده دارد و بر اساس قانون اساسی اقدامات خود را انجام میدهد. اخبار سیاسی- او ادامه داد: قانون اساسی شرایط کلی را اعلام […]
حجتالاسلام حسین سبحانینیا عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس نهم ، گفت: درباره مبنای حقوقی رد صلاحیت برخی افراد در انتخابات گذشته، گفت: شورای نگهبان مسئولیت رسیدگی به وضعیت کاندیدای ریاست جمهوری را برعهده دارد و بر اساس قانون اساسی اقدامات خود را انجام میدهد.
اخبار سیاسی- او ادامه داد: قانون اساسی شرایط کلی را اعلام کرده و باقی امر را بر عهده شورای نگهبان گذاشته است؛ برای مثال در قانون اساسی آمده که داوطلب انتخابات ریاست جمهوری باید جزء رجل سیاسی بوده و سابقه پرونده قضایی نداشته باشد.
حجت الاسلام سبحانی نیا با اشاره به علت رد صلاحیت احمدی نژاد در انتخابات پیشین ریاست جمهوری، افزود: در آن دوره شورای نگهبان به جز احمدی نژاد برخی دیگر را هم رد صلاحیت کرد تا در نهایت ۳ الی ۴ نفر باهم رقابت کنند.
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس نهم، گفت: البته شورای نگهبان معمولا دلایل رد صلاحیت افراد را به خود آن افراد اعلام میکند و تا به حال دلایلش را در اختیار رسانهها قرار نداده است.
نماینده ادوار مجلس خاطر نشان کرد: در تایید صلاحیت ریاست جمهوری هم شیوه نگاهها و مسائل سیاسی اهمیت دارد؛ مانند آقای احمدی نژاد که در تبعیت از قانون اساسی مشکل داشت.
او تاکید کرد: البته مسائل بسیاری در بررسیهای شورای نگهبان برای کاندیدای ریاست جمهوری اهمیت دارد، زیرا ریاست جمهوری به عنوان دومین مقام مقام رسمی کشور است و این جایگاه نباید در اختیار هرکسی قرار بگیرد؛ احتملا احمدی نژاد را به دلیل رفتارش در دور دوم ریاست جمهوریاش بعد از خانه نشینی، نقشی که جریان انحراف در دولت او ایفا کرد و کج شدن مسیرش رد صلاحیت کردهاند.
حجتالاسلام سبحانینیا، ادامه داد: تجربه نشان داده کسی که در یک مسئله انحراف دارد در جایگاه ریاست جمهوری نمیتواند به درستی تدبیر کند، طبیعی است که شورای نگبهان هم بنا به وظیفه خود با وسواس بیشتری درباره داوطلبان ریاست جمهوری تحقیق کند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
حقوق این وبسایت متعلق به عموم مردم است
زمان هر پیام صوتی 5 دقیقه است