گزارش تسنیم از تغییرات ترکیب هیئت رئیسه مجلس نهم در سال سوم خبرگزاری تسنیم: هیئت رئیسه سال سوم مجلس نهم فقط دو تغییر نسبت به هیئت رئیسه سال دوم دارد، بر این اساس مهرداد بذرپاش بین دبیران جایگزین شاهین محمدصادقی و بهروز نعمتی نیز بین ناظران جایگزین عبدالرضا مصری شدند. به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری […]
گزارش تسنیم از تغییرات ترکیب هیئت رئیسه مجلس نهم در سال سوم
خبرگزاری تسنیم: هیئت رئیسه سال سوم مجلس نهم فقط دو تغییر نسبت به هیئت رئیسه سال دوم دارد، بر این اساس مهرداد بذرپاش بین دبیران جایگزین شاهین محمدصادقی و بهروز نعمتی نیز بین ناظران جایگزین عبدالرضا مصری شدند.
به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی درحالی به انتخاب هیئت رئیسه مجلس اختصاص داشت که علی لاریجانی به عنوان رئیس مجلس انتخاب شد و حجتالاسلام ابوترابی فرد و محمدرضا باهنر نیز به عنوان نواب رئیس انتخاب شدند و از این حیث، ترکیب اعضای اصلی هیئت رئیسه مجلس بدون تغییر ماند.
این در حالی است که دبیران هیئت رئیسه مجلس، شاهد یک تغییر در ترکیب ششنفره خود بودند که بر این اساس، مهرداد بذرپاش توانست برای نخستین بار در سابقه نمایندگی خود گوی سبقت را از سایر کاندیداها برباید و جایگزین شاهین محمدصادقی شود که در رقابت با سایر کاندیداها، نتوانست نظر نمایندگان مجلس را به ابقای خود جلب کند.
در این میان، ضرغام صادقی با 190 رأی توانست عنوان محبوبترین دبیر هیئت رئیسه را به خود اختصاص دهد و محمدحسین فرهنگی با 188 رأی، مهرداد بذرپاش با 167 رأی، محمد دهقان با 149 رأی، علیرضا منادی با 129 رأی و حجتالاسلام حسین سبحانینیا با 120 رأی جایگاههای بعدی را به خود اختصاص دادند.
از سوی دیگر، جمع سهنفره ناظران هیئت رئیسه مجلس شاهد یک تغییر بود. ناظران هیئت رئیسه در این دوره، عبدالرضا مصری را در جمع خود ندارند و بهجای وی بهروز نعمتی توانست با 112 رأی بهعنوان عضو سوم جایگزین عبدالرضا مصری باسابقهای شود که ترجیح داده بود در این دوره کاندیدا نشود. سید شریف حسینی با 139 رأی و محمد آشوری با 132 رأی نیز نفرات اول و دوم ناظران هیئت رئیسه مجلس شدند.
بر این اساس، در هیئت رئیسه سال سوم مجلس نهم، فقط دو تغییر نسبت به هیئت رئیسه سال دوم صورت گرفت و مهرداد بذرپاش بین دبیران جایگزین شاهین محمدصادقی و بهروز نعمتی نیز جایگزین عبدالرضا مصری شدند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
حقوق این وبسایت متعلق به عموم مردم است
زمان هر پیام صوتی 5 دقیقه است